Diana – coffee, body, mind & soul

Diana – Coffee, body, mind & soul

Beste lezer,
Wat is koffie een mooi product,
ben jij ook zo verliefd op de koffie net als ik. Heb jij ook het koffie virus te pakken? Dan kan ik je meenemen in mijn koffie avontuur. Door te ondernemen kom ik erachter dat het ook belangrijk is, om te delen met de ander wat de drijfveer achter mijn bedrijf is. Wat zo mooi is dat ik door de koffie, pure mensen ontmoet. Koffie is een verbindende factor tussen mensen.
Onder genot van een warm kopje koffie,
dat met liefde en aandacht is gemaakt. Kan je eigenlijk alles met de ander bespreken. Je emoties de vrije loop laten gaan, voel je je blij, heb je inspiratie en wil je dat delen, heb je minder fijne dingen te melden, zit je midden in een onderhandeling, dan helpt een koffie enorm om het gesprek in fijne harmonie te laten verlopen. Ik noem het niet voor niks een “kopje liefde”. Met de koffie wil ik waarde meegeven. Het is niet alleen de koffie, het is de liefde wat de drijfveer is.
De liefde die in mij bloeit geef ik graag door aan de ander. Dat doe ik door de koffie en door aandacht voor de ander en met een goed gesprek.

Liefs Diana